Survivor'da Şoke Eden Olay! Sabriye Öyle Bir Ceza Aldı ki!

'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden eski futbolcu Serhat Akın, takım arkadaşları ile birlikte Sabriye'ye ceza verdiler.

05.05.2017-14:05 - (Son Güncelleme: 05.05.2017-16:35) Survivor'da Şoke Eden Olay! Sabriye Öyle Bir Ceza Aldı ki!

'Survivor 2017' yarışmasında ünlüler takımından Sabriye'ye büyük şok! Sabriye takım arkadaşlarından ceza aldı. Peki neden? İşte Sabriye'nin ceza almasının nedeni...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasında mücadele eden ve eski fenerbahçeli yıldız Serhat Akın, takım olarak Sabriye Şengül'e verdikleri cezayı açıkladı. Survivor Sabriye Şengül, çıktığı her mücadeleyi kaybettiği için ceza aldı.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması olan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017'de dün akşam ekranlara gelen ve izleyici ile buluşan ödül oyununda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Ancak, ünlüler takımının başarılı kadın yarışmacılarından olan ve magazin dünyasında en çok konuşulan isimler arasında olan Sabriye Şengül'ün çıktığı 4 oyunu da kaybetmesi akıllara 'acaba oynamak istemiyormu?' sorusunu getirdi. Survivor Sabriye Şengül, takım arkadaşlarından arka arkaya kaybettiği oyunlardan dolayı ceza aldı.

'Survivor 2017'nin ünlüler takımı, kazandıkları ödül oyununda gidecekleri villada saklanan çikolata kutusunu takım arkadaşları Sabriye'nin bulması gerektiğine karar verdiler. Eski fenerbahçeli yıldız Serhat Akın, sunucu Alp Kırşan'ın oyunla ilgili yorum değerlendirmesi yapmasını istemesi üzerine, takım arkadaşları Sabriye'ye böyle bir ceza verdiklerini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal