Survivor'da Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor'da Büyük Sürpriz

Survivor başlar başlamaz adada gerilim dolu gelişmeler yaşanmaya başladı. Dün gerçekleşen Survivor ödül oyununda kazanan takım kadar, yarışma sırasında yaşanan Hakan ile Turabi'nin kavgası da dikkat çekti.

14.02.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-15:05) Survivor'da Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor'da Büyük Sürpriz

Survivor’da ödül oyununun ve ada konseyinin gerçekleştiği 3. bölümde önemli gelişmeler yaşandı.

Turabi ve Hakan’ın kavgası en dikkat çeken detaylar arasında yer alırken, takımlar arasındaki transfer de merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı Survivor 2018’de yaşanacak ilkleri açıkladı. Bu sene ilk kez sonradan yeni yarışmacılar gelecek.

KAVGALI ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da heyecanlı bir ödül oyunu yaşandı. Acun Ilıcalı “Bugün kazanan günlerdir beklediği olta takımını alacak. Balık tutabileceksiniz bu büyük avantaj. İkinci bölümü ise doğal tatlı. Kişi başı 3 tane.” diyerek ödül oyununda ne verileceğini açıkladı.

Murat'ın yarışma sırasında ayağı kayması sonucu küçük bir sakatlık geçirdi. Oyun sırasında Turabi ile Cumali karşı karşıya geldi.

Bu sırada Hakan “Hadi Cumali seni hafife alanlara gününü göster” dedi. Ardından Turabi Hakan'ın üzerinde yürüdü ve “Laf atma ne demek istiyorsun strateji yapıyoruz burada.” dedi. Yarışmacılar ise Turabiyi geri çekmeye çalıştı.

Karşılaşmayı Cumali kazandı. Turabi ise oyunu kaybettiği için sinirlendi arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Turabi ile Ramazan karşılaşmasını Turabi kazandı. Bu sırada iki takım arasında gerginlik oluştu. Turabi ile Hakan yeniden karşı karşıya geldi.

Gönüllüler'in Hakan'a sahip çıktığı görüldü tam bu sırada Nihat Doğan “Yetim gibi üstüne oynuyorlar. Yeter artık.” diye bağırdı. Nihat Doğan takım arkadaşlarına sitem etti: “Arkadaşlar bazılarına destek veriyorsunuz bazılarına vermiyorsunuz. Ya herkese bağırın ya da hiç bağırmayın”. Ödül oyununun kazananı ise All Star takımı oldu. Ünlüler gönüllüleri 10-7 yendi ve ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR'DA İLK YAŞANACAK

Acun: “Bu sene sadece bir kez dokunulmazlık oyunu olacak. Önce ada konseyi yapılacak oradan bir aday çıkacak sonra bireysel dokunulmazlık olacak. Üç aday bulacağız bu üç adaydan birincisini siz, ikincisini bireysel dokunulmazlık kazanan, üçüncüsünü haftanın en iyi performans sergileyen söyleyecek. En iyiler oyununu iki kez oynayacaksınız. Bu sene ilk kez Survivor'un yakın döneminde iki takıma da iki yeni yarışmacı daha gelecek. İlk kez olacak. Amaç kız erkek dengesizliğini gidermek. Oy sıralaması yer almadığı için dışardan gelen oylama ile ilgili bilgi veremeyecek. Ciddi bir sakatlanma olursa yeni bir yarışmacı gelmeyecek. Gönüllüler takımından kim All Star takımına geçecek?”

Ardından oylamaya geçildi.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINA GEÇEN İSİM KİM OLDU?

Yarışmacılar Gamze'nin parkurlarda başarılı bir performans sergilemediğini ve adaya uygun olmadığı, yorgun göründüğünü düşündüklerini söylediler. Gamze daha önce bir filmde Survivor'a katılmıştı.Ardından film gerçek olmuş ve yarışmaya katılmıştı.

Ecem'in ismi ise adada en çok konuşulanlar arasındaydı.

Gamze:6 Ecem: 7

Ecem All Star takımına geçen isim oldu.

Ecem “Ben saygı duyuyorum. Gönüllüler takımı için savaşmaya gelmiştim artık All Star için savaşacağım. Kırgınlığım yok.” dedi ve yeni takımına geçti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal