Survivor Yarışmacısı Bennu Gerede'den Olay İddia: Bebeğimi ve Beni Boğmaya Çalıştı!

Survivor yarışması ile tanınan fotoğrafçı Bennu Gerede, ayrıldığı Ahmet Ağaoğlu için bomba iddiada bulundu. Gerede, Ağaoğlu için 'Bebeğimi ve beni boğmaya çalıştı' dedi.

22.10.2018-16:13 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-16:11) Survivor Yarışmacısı Bennu Gerede'den Olay İddia: Bebeğimi ve Beni Boğmaya Çalıştı!

Survivor yarışması ile birlikte adından söz ettiren fotoğrafçı Bennu Gerede, ayrılmış olduğu Ahmet Ağaoğlu hakkında olay iddialarda bulundu.

Bennu Gerede, Koray Erkaya ile yaptığı ilk evliliğinden Dilan, Deren ve Miro isimli 3 oğlu oldu. Boşandıktan sonra kendisi gibi fotoğrafçı olan Ahmet Ağaoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Gerede 2007 yılında oğlu Kai'yi dünyaya getirdi. Bennu Gerede, çocuk için aylık 50 bin liralık iştirak nafakası davası açtı.

Bennu Gerede, 2009 yılında gittiği Endonezya'daki Bali adasında tatil yapmasının ardından Türkiye'ye döndüğünde fotoğrafçı Ağaoğlu'na ayrılmak istediğini dile getirdi. Gerde'nin iddiasına göre; Ağaoğlu, ayrılık kararını duyunca Bennu Gerede'yi ve 2 yaşındaki oğlu Kai'yi boğmaya çalıştı.

Gerede'nin iddiası üzerine göre olay yargıya taşındı. Uzun yıllardır devam eden davada fotoğrafçı Ağaoğlu, şiddet iddialarını yalanladı.

3 milyon liralık borcu olduğunu söyleyen Ahmet Ağaoğlu, oğlu için verdiği 50 bin liralık tedbir nafakasının 7 bin liraya düşürülmesini talep etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal