Survivor Serkay'dan Serhat Akın İtirafı!

'Survivor Panorama' programına konuk olan Serkay Tütüncü, ünlüler takımının başarılı isimlerinden milli futbolcu Serhat Akın hakkında flaş bir itirafta bulundu.

28.04.2017-13:30 - (Son Güncelleme: 28.04.2017-17:38) Survivor Serkay'dan Serhat Akın İtirafı!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2016' yarışmasında, gönüllüler takımının güçlü isimlerinden olan ve finale kadar gelen Survivor Serkay, 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden eski futbolcu Serhat Akın hakkında flaş biir iddiada bulundu. 'Survivor Panorama' programına konuk olan Survivor Serkay, özellikle son zamanlarda yaşadığı tartışmalarla çok konuşulan isimler arasında olan eski milli futbolcu Serhat Akın'ın tavırlarına üzüldüğünü ifade etti.

''SERHAT AKIN'IN KENDİNİ DURDURMASI GEREKİYOR''

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2016' yarışmasının eski başarılı yarışmacısı Serkay Tütüncü, ''Ünlüler takımında bayan yarışmacı olarak Sabriye ve Sema kaldı. Onlar alacakları sayıya takım olarak ihtiyaçları var. Serhat Akın'ın kavga konusunda kendisini durdurması gerekiyor. Serhat'ın böyle biri olmasına çok üzüldüm. Sürekli konuşuyor, haksızlıklar yapıyor. Son zamanlara doğru daha da agresifleşti. Bana çok itici gelmeye başladı'' ifadelerini kullandı. 

'Survivor 2016' yarışmasının finaline kalan Survivor Serkay Tütüncü, ''Sabriye'nin her anında görüntüde her zaman Serhat var. Çünkü hep tepki vermeye hazır. Bunu biraz törpülese takım arkadaşı Sabriye'ye daha yararı olur. O grubu İlhan Mansız yönetiyor. Beşiktaş'ın eski futbolcusu İlhan Mansız'ın, 'Sabriye'ye çok yüklenmemiz gerekiyor' demesi gerektiğini düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal