Survivor Serhat Hakkında Flaş İddia!

Eski 'Survivor' yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, Survivor Serhat hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

05.05.2017-16:26 - (Son Güncelleme: 05.05.2017-16:28) Survivor Serhat Hakkında Flaş İddia!

Survivor Serhat hakkında flaş iddia! TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Suvivor' yarışmasının ünlüler takımında yarışmış ve  şampiyonluk hayallerine veda etmiş ünlü yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, 'Survivor Panorama' programında yorumculuk yapmıştır. Gizem Hatipoğlu'nun eşi Hakan Hatipoğlu, 'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında yarışmış ve şampiyonluk hayallerine veda etmiş Burçak Tuncer'in elenmesi sebebiyle, ünlüler takımının başarılı yarışmacısı ve eski fenerbahçeli yıldız Serhat Akın'ın suçlanması hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Survivor Panorama' yarışmasının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, "Serhat gitti, Anıl'a 'Burçak'ı yaz' dedi. 'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında fenerbahçeli yıldız Serhat'a bunun hesabını soracak bir adam var mı? Ogeday mı soracak, Tuğçe mi soracak? Burçak'ın elenmesi zaten diğerlerinin canına minnet" açıklamasını yaptı.

"SABRİYE ARTIK OYUN ALAMAYACAK"

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Panorama' canlı yayınında konuşan ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, "Serhat böyle bir şeyi neden yapsın? Burçak'ın elenmesi ünlüler takımı için avnatajı olmayan bir durum. Sabriye bu saatten sonra oyun alamayacak. Mesela bu hafta 8 oyun aldı, bakın bunun 5'i Burçak'tan dolayıdır. Burçak gitti, bakalım Sabriye ne yapacak? Burçak'ın gitmesi ünlüler için iyi bir şey olmadı" değerlendirmesinde bulundu.

Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler, Gökhan Gözükan ve Anıl Karakurt ile eleme potasında yer alan Burçak Tuncer, geride bıraktığımız  salı günü 'Survivor 2017' ye ve şampiyonluk hayallerine veda etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal