Survivor Sabriye'den Şoke Eden Hareket! Rakibinin Üstüne Atladı

Ünlüler takımında mücadele eden Sabriye Şengül ve gönüllüler takımında mücadele eden Berna Keklikler arasında, ödül oyununda tartışma çıktı.

09.06.2017-08:07 - (Son Güncelleme: 09.06.2017-15:46) Survivor Sabriye'den Şoke Eden Hareket! Rakibinin Üstüne Atladı
Ünlüler takımının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'den herkesi şoke eden hareket! TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasında bir türlü anlaşamayan ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Sabriye Şengül ve gönüllüler takımında mücadele eden Berna Keklikler ikilisi arasında, dün ekranlara gelen yeni bölümde yayınlanan ödül oyununda tartışma çıktı.

Eylül ayında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasında, Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale günler kala oyunlarda, yüksek adrenaline bağlı olarak tartışmalar yaşanıyor.

"HEMEN ÜSTÜNE ATLARDIM"

Reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden Sabriye Şengül, dün ekranlara gelen ödül oyunu sırasında gönüllüler takımında mücadele eden Berna Keklikler'e, "Keşke dövüşçü olsaydın, hemen üstüne atlardım" dedi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği gönüllüler takımının başarılı yarışmacılarından biri olan Berna Keklikler ise, "Atlasana" yanıtını verdi. Bunun üzerine ünlüler takımının en çok konuşulan isimlerinden olan Sabriye, "Her yere atlama. Fosforlu Cevriye" karşılığını verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal