Survivor Ecem Karaağaç İstismar Edildim Dedi O Kişi İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz sezon Survivor yarışmasıyla tanınan Ecem Karaağaç, yarışmaya gitmeden önce tanıştığı bir kişi tarafından istismar edildiğini söyleyerek gündeme bomba gibi düşmüştü. İstismarda bulunduğu iddia edilen kişi canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

22.03.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-13:51) Survivor Ecem Karaağaç İstismar Edildim Dedi O Kişi İlk Kez Konuştu

Ecem Karaağaç, Survivor yarışmasına katılmadan önce kendisine 'Sana enerji yüklemesi yapacağım' diyerek cinsel birlikteliğe zorlandığını iddia etmiş ve gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Ecem Karaağaç, o kişinin kendisine enerji yükleyip yarışmada birinci olacağını vaat ettiğini öne sürerek defalarca birliktelik yaşadıklarını söylenmişti.

Ecem Karaağaç'ın iddialarının muhatabı olan kişi canlı yayına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

'SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAFLARIMIZ VAR'

Ecem Karaağaç'ın kendisinin sık sık yanına çağırdığını iddia eden kişi, 'Gelemem müsait değilim diyordum. Ecem uçak biletimi alıp çağırıyordu. Evine gidiyordum. Bazen 3-4 hafta kalıyordum. Levent'te iki AVM'de birlikte görüntülerimiz var. Sarmaş dolaş fotoğraflarımız var.

'ENERJİ YÜKLEMEDİM. HABERLERİ BEN YAPTIRMADIM'

Enerji yüklemedim. Haberleri ben yaptırmadım. Eğer bu istismarsa bunlar mümkün mü? İsterseniz siz buna sevgili deyin, isterseniz demeyin. Asıl şikayetçi olan benim.

'BEKLEDİĞİ ŞÖHRETE ULAŞAMAYINCA BUNLAR OLDU'

Enerji vereceğim lafını asla asla asla kullanmadım. Mesleğim bu değil. Benim mesleğim eğitmenlik. Kendisini tehdit etmedim. Survivor'dan dönünce beklediği şöhrete ulaşamayınca bunlar oldu. Bunu ispat etsin Taksim Meydanı'nda... Bana iftira atıldı. Ben de dava açtım, benim de ailem var. Büyük bunalımdayım.' açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal