Survivor Duygu Serap Salman Kimdir? Hangi Takımda Oynuyor?

Ekranların heyecanla takip edilen yarışması Survivor'da yarışan Duygu Serap Salman'ın kim olduğu yarışmacılar tarafından araştırılıyor. Survivor Duygu Serap Salman kimdir? Duygu Serap Salman hangi takımdadır, Instagram hesabı nedir?

18.01.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-16:21) Survivor Duygu Serap Salman Kimdir? Hangi Takımda Oynuyor?

Survivor yarışması heyecanla sürüyor. Survivor yarışmacılarından Duygu Serap Salman'ın kim olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Survivor Duygu Serap Salman kimdir? Duygu Serap Salman hangi takımda oynuyor, Instagram hesabı nedir?

SURVIVOR DUYGU SERAP SALMAN KİMDİR?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da yarışan Duygu Serap Salman'ın kim olduğu araştırılıyor. Salman, Survivor 2021 yarışmasına sekizinci bölümde yedeklerden dahil oldu. 

Duygu Serap Salman 20’li yaşlarında başında aktif olarak boks yapan başarılı bir sporcudur. Salman, Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alıyor. Sosyal medyada yaptığı dans paylaşımları ile binlerce takipçiye ulaşmış olan Duygu Serap Salman Survivor 2021’den sonra da dizilerde yer almak istiyor.

SURVIVOR DUYGU SERAP SALMAN INTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor Duygu Serap Salman Instagram adresine Duygu serap salman @duyguserapsalman kullanıcı adı ile erişim sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal