Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı 2018

Survivor'da 2018'de dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kimin eleneceğini belirleyen dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? Detaylar haberimizde...

02.04.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-12:17) Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı 2018

Survivor 2018'de 1 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığın ardından kaybeden takım eleme adayını belirlemek için ada konseyine gitti. Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Her hafta oynanan dokunulmazlık oyunu dün akşam kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı dokunulmazlık oyununun bu haftaki galibi, Gönüllüler takımını 10-6 skorla yenen Allstar oldu. Daha sonra Gönüllüler kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı ve kazanan isim Cumali oldu. Bu şekilde Cumali bir hafta daha adada kalmayı garantilemiş oldu.

PERFORMANS BİRİCİSİ KİM OLDU

Haftanın performans birincisi belirlendi. Haftanın performans birincisi ise Anıl oldu. Anıl'ın adı eleme adayı olarak yazılamayacak. Anıl, ada konseyinde elenmek üzere bir arkadaşının ismini söyleyerek eleme adayı yapacak.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Gönüllülerin oylaması sonucu en fazla oyu alan Nevin ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunun kazananı Cumali 2. eleme adayı olarak Birsen'i seçti. Haftanın performans birincisi Anıl ise Yağmur Banda'nın ismini söyledi.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen hafta da dokunulmazlık oyunun kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi daha adadan ayrılmıştı. Survivor serüvenlri boyunca sadce bir kere dokunulmazlık kazanan Gönüllüler kan kaybetmeye devam ediyor. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte ismi eleme adayları listesinde olan Ramazan Kalyoncu adaya veda etmişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal