Survivor Cemal Hünal'ın Hastalığı Ne?

TV8'nin fenomen yarışma programı Survivor 2021'de dün akşam bir diskalifiye şoku yaşandı. Cemal Hünal, adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor 2021'in son bölümünde bütün izleyiciler Cemal Hünal'ın hastalığını merak etti. Survivor Cemal Hünal hastalığı ne?

22.01.2021-08:52 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-08:52) Survivor Cemal Hünal'ın Hastalığı Ne?

Survivor 2021'de dün akşam ünlüler takımında yer alan Cemal Hünal, adaya veda etti. Survivor ünlüler takımında yer alan ünlü sanatçı Cemal Hünal Survivor'dan neden ayrılıyor? Survivor Cemal Hünal hastalığı ne?  İşte haberin detayları...

SURVİVOR CEMAL HÜNAL HASTALIĞI NE?

Acun Ilıcalı, dün akşam Survivor'ın yayınlanan bölümünde bir diskalifiye haberi verdi. Ilıcalı,  'Survivor'da ilk kez acil durum konseyi yapıyoruz. Kötü bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri on gündür doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son 3 gündür önce sarı alarm dedi sonra çok iyi görmüyorum dedi. Bugün itibariyle geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı... Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor' şeklinde konuştu. 

Diskalifiye olduğunu öğrenen Cemal Hünal 'Çok erken oldu. Adayı bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim hiçbir günü unutmayacağım. Bakıyorum da kısa sürede bir sürü hayat dersi aldım burada. Çok iyi arkadaşlar edindim. Kendim hakkında, insanlar hakkında çok şey öğrendim.' dedi.

SURVİVOR CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Cemal Hünal’ın çocukluğu doğduğu bölge olan Maçka’da aile apartmanlarında geçti. Dedesi tarafından yaptırılan ve adı ‘Cemal Hünal Apartmanı’ olan binada hayatının ilk yıllarını geçiren ünlü oyuncunun babası eski bir sanayici olan Atilla Hünal, annesi ise Vicki Hünal’dır. 45 yaşında olan Cemal Hünal’ın Kerem adında bir erkek kardeşi de bulunuyor. Cemal Hünal, 1.79 m boyunda ve 76 kiloya sahiptir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal