Survivor Adem Uykusunda Bakın Ne Sayıkladı!

Ünlüler takımında mücadele eden Adem Kılıççı, yine uykusunda sayıkladı.

16.06.2017-10:25 - (Son Güncelleme: 16.06.2017-11:35) Survivor Adem Uykusunda Bakın Ne Sayıkladı!

Ünlüler takımında mücadele eden Adem Kılıççı, yine uykusunda sayıkladı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı yeni bölümünde izleyicileri ekrana kitleyen ve magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasında daha önce de uykusunda konuşarak arkadaşlarını şoke eden ünlüler takımının en çok konuşan isimlerinden biri olan Adem Kılıççı, yine uykusunda sayıkladı.

Reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler barakasında yatmaya hazırlanan Sabriye Şengül, takım arkadaşı Adem Kılıççı'nın "Ben bir şey demedim ki. Kendisi almış, nereden almışsa" sözleri üzerine büyük şok yaşadı. Ünlüler takımının en çok konuşulan isimlerinden olan Sabriye Şengül, ardından "Adem, ne diyorsun?" sorusunu sordu. Takım arkadaşından cevap alamayan ünlüler takımının en çok konuşulan yarışmacısı Sabriye'nin, "Bundan yine sesler geliyor" şeklinde gösterdiği tepkisi gözlerden kaçmadı.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Reyting rekorları kıran 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden başarılı yarışmacısı Adem Kılıççı, 1986 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Başarılı yarışmacı Adem Kılıççı, ülkemizi boks spor dalıyla temsil eden önemli sporcular arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal