Survivor 2019 Türk Yarışmacıları Yusuf ve Hikmet Ne Ceza Aldı?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının yayınlanan son bölümüne Hikmet ve Yusuf'un kavgası damgasını vurmuştu. Hikmet ve Yusuf'un alacağı cezayı programın sunucu Murat Ceylan açıkladı.

25.04.2019-11:03 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-12:21) Survivor 2019 Türk Yarışmacıları Yusuf ve Hikmet Ne Ceza Aldı?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yayınlanan son bölümü ile izleyenlerin nefesini kesti. Siyah ve Beyaz takım arasında ödül oyunu için büyük bir mücadele verildi.

Ödül oyunu esnasında Yusuf ve Hikmet arasında yaşanan gerginliğe Acun Ilıcalı dahil oldu ve ceza alacaklarını belirterek oyun dışına çıkardı. Murat Ceylan, Hikmet ve Yusuf'un aldığı cezayı açıkladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 yarışmasında ödül oyunu esnasında kavga eden Hikmet ve Yusuf'un kavgadan sonra alacağı cezalar belli oldu.

HİKMET VE YUSUF NE CEZA ALDI?

Murat Ceylan, Hikmet ve Yusuf'un alacağı ceza hakkında açıklamalarda bulundu. Ceylan, 'Hikmet ve Yusuf arasındaki gerginlik sonrası alınan kararı açıklıyorum. Hikmet ve Yusuf 3'er oyunda oynamayacaklar ve 3'er ödülden yararlanamayacaklar. Eğer bir kez daha bu ikili tansiyonu yükseltirlerse haklarında hiç istenilmeyen bir karar verilecek.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal