'Survivor 2017' Yarışmacılarının Sevgilileri Ve Eşleri!

TV8 ekranlarında yayınlanmış olan 'Survivor 2017' yarışmacılarının sevgililerini ve eşlerini sizler için derledik.

04.08.2017-11:46 - (Son Güncelleme: 04.08.2017-11:27) 'Survivor 2017' Yarışmacılarının Sevgilileri Ve Eşleri!

Survivor 2017'de Adem ile Sabriye'nin dikkat çeken yakınlığından sonra Adem-Berna iddiaları gündeme geldi. Sabriye'nin uykusunda konuşan Adem'e "Berna mı daha güzel ben mi?" diye sorması ve sembol oyunda Sabriye-Berna gerginliği iddiaları güçlendirdi. Sabriye, Berna için "Bana karşı bir kıskançlığı var. Beni çekemiyor" dedi. İşte yarışmacıların arasında yakınlaşma iddialarına neden olan gelişmeler ve ünlüler-gönüllüler takımları yarışmacılarının eşleri veya sevgilileri...

Survivor 2017'deki birleşme partisinin hemen ardından Adem ile Berna'nın sürekli baş başa vakit geçirmesi yakınlaşma iddialarını da beraberinde getirmişti. Adem'in en yakın arkadaşı Sabriye’nin fikrini almadan Berna ile ortak bir alan oluşturma kararı Sabriye'yi sinirlendirmişti. Bu gelişmelerin ardından dün akşam çok ilginç bir gelişme yaşandı.



Barakada herkesin yattığı sırada Adem bir anda uykusunda konuşmaya başladı. İlk başta ne olduğunu anlamayan ünlüler takımı, daha sonra Adem’in uykusunda konuştuğunu fark edince ortaya renkli görüntüler çıktı.



Sabriye, Adem’in yanına giderek ağzından laf almaya çalıştı. ''Berna mı daha güzel, ben mi?'' diyen Sabriye'ye Adem'den bir cevap gelmedi. Fakat bu görüntüler "Adem, Berna ile mi yakınlaştı" sorusunu akıllara getirdi.



Sembol oyunu sırasında Sabriye ve Berna arasında tansiyon yükseldi. İkilinin tartışması araya giren bazı yarışmacılar sayesinde son buldu.



Adem-Sabriye ve Adem-Berna yakınlaşma iddiaları Survivor yarışmacılarının eşlerini ve sevgililerini akıllara getirdi.



SURVİVOR SABRİYE: BERNA BENİ ÇEKEMİYOR!

'Survivor 2017'nin olay isimlerinden Sabriye Şengül, bireysel sembol oyunu sırasında rakip takımdan Berna Keklikler ile yaşadığı tartışmayı değerlendirdi.



Ünlüler takımında mücadele eden Sabiye Şengül, "Oyun sırasında bench'te Berna hanımla tartıştım. Gerçekten konuştukça insanları daha iyi tanıyorsun. Berna iyi bir Oyuncu. Bana 'Sen önce oyun almaya bak' dedi. Berna hanımcığım senden fazla oyun aldığım kesin" dedi.



Son dönemde performansını arttıran Sabriye, "Bana karşı bir kıskanlığı var. Belki de ondan daha güzelim. belki de ondan daha güçlüyüm. Bu nedenle beni kıskanıyor, çekemiyor" ifadelerini kullandı.



İlhan Mansız ve sevgilisi Celina



Serhat Akın'ın ve eşi Eileen Akın



Furkan Kızılay ve sevgilisi



Gökhan Gözükan ve sevgilisi Seda İnci



Tarık Mengüç ve eşi Funda Mengüç



Tuğçe Melis Demir ve sevgilisi İlker Çeşme



Sema Apak, eski eşi Eşref Apak ve oğlu Ali Apak.

Volkan Çetinkaya ve eşi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal