Sulley Muniru Kimdir? Tanja Kıran Kimdir? Hamilelik Olayı Nedir?

Dinamo Minsk futbolcusu Sulley Muniru hakkında ortaya atılan iddia gündemde bomba etkisi yarattı. Ortaköy'de bulunan bir eğlence mekanında çalışan Tanja Kıran, futbolcu Sulley Muniru'nun kendisini hamile bıraktığını iddia etti. Peki, Sulley Muniru kimdir?

13.05.2019-15:26 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-15:30)

Ortaköy'de bulunan bir gece kulübünde halkla ilişkiler departmanında çalışan Tanja Kıran, Yeni Malatyaspor'dan Dinamo Minsk'e transfer olan Sulley Muniru hakkında ortaya attığı iddialar ile gündemi salladı.

Tanja Kıran, Sulley Muniru'nun kendisini hamile bıraktığını iddia etti. Tanja Kıran'a iddialarına devam ederken Sulley Muniru'nun hamilelik olayını öğrendikten sonra yut dışına kaçtığını sözlerine ekledi.

SULLEY MUNIRU KİMDİR?

25 Ekim 1992 yılında Gana'da dünyaya gelen Sulley Muniru, futbol kariyerine 2013 yılında CFR Cluj kulübi ile adım attı.

26 yaşındaki Ganalı futbolcu Sulley Muniru, Yeni Malatyaspor'dan Dinamo Minsk'e transfer oldu. Sulley Muniru, Steaua București ve Tondela takımlarında da oynamıştır.

NE OLDU?

'BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ'

Tanja Kıran, Sulley Muniru hakkında 'Sulley'le geçen Eylül ayında tanıştık ve çıkmaya başladık. Sürekli Malatya'dan benim için İstanbul'a gelmeye başladı. Benimle sürekli evlenmek istediğini söyledi.

'HAMİLE KALINCA ALDIRMAK İÇİN BASKI YAPTI'

Ben hamile kalınca çocuğu aldırmak için baskı yaptı. Ayrıca beni tehdit etti. Çok ısrar edince çocuğu aldırdım ama beni yüzüstü bırakıp kaçtı. Çok zor ve acı günler yaşadım. Umutlarımı çaldı, karşıma çıksa suratına tükürürüm' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal