Şükran Ovalı Saçlarına Öyle Bir Değişiklik Yaptırdı ki!

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, saçlarında yeni bir imaj değişikliğine gitti.

03.08.2017-11:33 - (Son Güncelleme: 03.08.2017-15:48) Şükran Ovalı Saçlarına Öyle Bir Değişiklik Yaptırdı ki!

Beşiktaş'lı yıldız futbolcu Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı, saçlarında yeni bir imaj değişikliğine gitti. Güzel oyuncu Şükran Ovalı, yeni saçlarının son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Saçlarına perma yaptıran Ovalı'nın foroğrafına, binlerce beğeni yağdı.



ASENA ATALAY ESKİ EŞİ CANER ERKİN VE ŞÜKRAN OVALI ÇİFTİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Magazin D' ekranlarının ünlü suncucusu Asena Atalay ile geride bıraktığımız sene olaylı bir şekilde ayrıldığı oğlunun babası yıldız futbolcu Caner Erkin arasındaki gerginlik gün be gün artmaya devam ediyor. Ekranların sevilen sunucusu Asena Atalay, boşandığı eşi başarılı futbolcu Caner Erkin'in boşandıktan hemen sonra ekranların sevilen oyuncusu Şükran Ovalı'yla dünyaevine girmesi üzerine şaşırmış ve yıldız topçu Erkin'e bir sürü dava açmıştı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerinden biri olan Asena Atalay'a, yıldız futbolcu Caner Erkin de oğlunun velayetini isteyerek karşılık vermiş ve ünlü sunucuyu iyi bir anne olmamakla suçlamıştı. Oğlunu maddi ve manevi olarak umursamadığını iddia ettiği eski eşi Caner Erkin'e çok sinirli olan başarılı sunucu Asena Atalay, öfkesini sunuculuğunu üstlendiği 'Magazin D' programında gösterdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluk balosunda kıyafetleriyle çok konuşulan yıldız futbolcu Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı çiftine kamuoyunda hiç yer verilmemesi gözlerden kaçmadı. Sevilen sunucu Asena Atalay, geride bıraktığımız Ocak ayında dünyaevine giren boşandığı eşi Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin haberini de sunmayı red etmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal