Sükan Kahraman Kimdir? Sükan Kahraman Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda 44 sene aktif roller alan Sükan Kahraman, 1963 yılında Gülnihal, Romeo ve Juliet adlı oyunlarla kariyerine başladı.

04.05.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-13:43) Sükan Kahraman Kimdir? Sükan Kahraman Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?
Usta oyuncu Sükan Kahraman, Türkan Şoray, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, gibi isimlerle Yeşilçam'da kamera karşısına geçti. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü'nün ‘Kuruntu Ailesi' adlı dizisinde rol alan oyuncu, Türkan Şoray'ın 1978 yapımı ‘On Kadın' isimli filmi başta olmak üzere birçok filmde boy gösterdi. TRT'nin birçok ‘Radyo Tiyatrosu' yapımında da rol alan Sükan Kahraman, 2001 yılında ‘Afife Tiyatro Ödülleri'nde ‘Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' olarak aday gösterildi.Damdaki Kemancı, ve Keşanlı Ali Destanı başta olmak üzere birçok tiyatro oyununda performans sergileyen Sükan Kahraman, İBB Şehir Tiyatrolarında On İki Öfkeli Adam" ve "Palto"nun da aralarında bulunduğu 39 oyunda roller adı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal