Sükan Kahraman Hayatını Kaybetti

Ses sanatçısı Onur Akay, çok sayıda film ve dizide de rol alan tiyatro oyuncusu Sükan Kahraman’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

04.05.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-13:31) Sükan Kahraman Hayatını Kaybetti

Magazin camiasında duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile 'Felaket Tellalı' lakabıyla anılan Onur Akay, usta oyuncu Sükan Kahraman'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Acı haberi duyuran ses sanatçısı Onur Akay, “Film ve dizilerden de tanıdığınız, ‘İstanbul Şehir Tiyatroları'nın usta oyuncusu Sükan Kahraman'ı kaybettik” ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR ANISINI PAYLAŞTI

Akay, Sükan Kahraman ile bir anısını da şöyle anlattı: "Sükan abi, 15 sene önce Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki konserime gelmişti ve konser sonrası Kırklareli'ne gitmiştik. Ancak dönüşte bastıran kar yüzünden unutamayacağımız bir anı yaşadık. Çakıllı Köyü'nde arabalarımız kaldı ve bir köy kahvesine sığındık. O bölgenin yerel bir radyosunda benim mahsur kaldığım anons edilince, köyde oturan hayranlarım Mehmet Sağlam ve eşi Neşe Sağlam duydu ve bizi kahveden alarak evlerine götürdüler. 3 gün 3 gece yollar açılmayınca tüm köy halkı seferber oldu ve bizi misafir ettiler. Sükan abi esprileri ile herkesi güldürürken, ben de 3 gün 3 gece şarkılar söyleyerek tüm köy halkına özel fasıl yaptım. Mekânı cennet olsun inşallah"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal