Söz Yeni Bölümü Olan 47. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin fenomen dizisi Söz 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

20.04.2018-16:19 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-15:55) Söz Yeni Bölümü Olan 47. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin fenomen dizisi Söz 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybübe Pusat'ın paylaştığı Söz dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ DİZİSİ 47. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi 47. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından ulaşabilirsiniz.

SÖZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından öldürülür. Üsteğmen yaşadığı bu korkunç olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü almaya yemin eder. Bu intikam hırsı ile yeni özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan time 'Anti Terör Timi' adı verilir. Timin içinde alanında en yetenekli askerler vardır ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

Söz dizisi yeni bölümleri ile her Pazartesi saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal