Söz Turan Kim? Söz Dizisi Turanın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Söz Turan kim? olduğunu ve Söz dizisi Turan karakterini canlandıran oyunucunun gerçek ismi ve oynadığı dizi veya filmler verilmiştir.

06.10.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-17:18) Söz Turan Kim? Söz Dizisi Turanın Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Söz Turan kim? olduğunu ve Söz dizisi Turan karakterini canlandıran oyunucunun gerçek ismi ve oynadığı dizi veya filmler verilmiştir.

Söz Turan Kim? Hangi Oyuncu Canlandırıyor?

Pazartesi günü 52. bölümünde Söz dizisi Turan karakterinin dahil olduğunu gördük. Önce Söz Turan kim olduğunu anlatıp daha sonra Turan karakterini canlandıran usta oyuncunun ismini ve daha önce nerede hangi dizi veya filmlerde rol aldığını açıklayacağız. Bildiğiniz üzere Yavuz herkesçe öldü biliniyor. Ancak Yavuz artık yer altında işin gerçek zanlıları ile karşı karşılaşacağı bir düzene dahil oldu. Yani artık üniformasız savacak.

 Yavuz, olaylara nasıl müdahale edeceğini gerek sahada, gerekse uzaktan bir çok operasyon yönetti. Şimdi Turan sayesinde arka planda olup da işi bizzat bitiren olacak. Bu konuda Yavuz’u eğitip yönlendirecek kişi Turan’dır. Kendisine neden Turan denildiğine gelince, milliyetçi olduğu ve milleti için canın verecek bir yapıda olduğu için kendisine böyle denilmiş aynı zamanda Turan, Agah’ın en yakın arkadaşıdır.

Yavuz bu görevi ilk başta kabul etmese de babasının gönderdiği videoyu izleyince yeni bir teşkilata adım attı. Bu yeni teşkilatta en yakın silah arkadaşı Söz Turan karakteri olacak. Ona her konuda danışmanlık yapıp eğitecek. Söz dizisinde Turan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı alt paragraf da sizleri bekliyor.

Söz Turan Gerçek Adı Ve Yer Aldığı Projeler

Söz dizisin 52. bölümünde yani yeni sezonda diziye dahil olan ve Turan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi Atsız Karaduman canlandırmaktadır. Ocak 1956 yılında Başkentte hayata gözlerini açan Atsız Karaduman Oğlak burcudur.

Oyunculuk üzerine “Ankara Devlet konservatuvarından” mezun olduktan sonra Devlet sanatçısı olarak Ankara ve İstanbul devlet tiyatrolarında görev yapar. İlk kez TV karşısına 1986 yılında “Duvardaki Kan” adlı dizi ile bu sektöre adım atmış oldu. 1990 yılında “Hayırlı bir konu” ve “Küçük Dünya” dizilerinde yer aldı. 14 yıl aradan sonra 2004 yılında “Kimsesiz Zaman Tasvirleri” dizisi ile yeniden ekranlara dönmüştür.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal