Söz Kasap Kim? Dragan Ratkoviç’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Star TV de yeni sezonu başlayacak olan Söz dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Söz dizisi yeni sezonunda diziden bazı oyuncular çıktı. Yeni sezonunda da diziye yeni oyuncular girdi. Söz dizisine dahil olan yeni oyunculardan birisi de Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç karakterine hayat verecek olan Sarp Akkaya.

20.09.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-10:21) Söz Kasap Kim? Dragan Ratkoviç’in Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Star TV de yeni sezonu başlayacak olan Söz dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Söz dizisi yeni sezonunda diziden bazı oyuncular çıktı. Yeni sezonunda da diziye yeni oyuncular girdi. Söz dizisine dahil olan yeni oyunculardan birisi de Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç karakterine hayat verecek olan Sarp Akkaya.

Söz dizisine yeni katılan Sarp Akkaya hangi rolde oynayacak? belli oldu. Kasap Dragan Ratkoviç karakteri ile diziye giren oyuncu bir çok cinayet işlemiş birisi. Söz dizisi yeni sezonunda katılacak olan oyuncu Kasap Dragan Ratkoviç rolündeki Sarp Akkaya kimdir bilgilerini paylaşmak için bu konuyu açtık. Söz dizisi Tims&B yapımcılığında Star TV’de ekranlara geliyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş,Deniz Baysal,Burak Sevinç,Eren Vurdem,Aytaç Şaşmaz,Görkem Sevindik ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldı.

Söz dizisi yeni sezonunda dizide değişiklikler oldu. Yeni sezonda başrol oyuncularından Bahar artık dizide yok. Ölerek diziden ayrıldı. Yavuz da ikinci kez sevdiği kadını kaybedince artık hayata karşı inancını yitirmek üzere. Devlet onu başka bir şekilde değerlendirmeyi mi amaçlıyor. Yavuz yeni sezonda nasıl bir görevde olacak?

Söz dizisi yeni sezonunda diziye katılan Sarp Akkaya Kimdir?

Sarp Akkaya 1980 İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan oyuncu tiyatro topluluklarında yer aldı. Kariyerine tiyatro oyuncusu olarak başlayan Sarp Akkaya okul arkadaşı ile birlikte Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğunu kurdu.

1995 yılında Kartal Tibet’in de yer aldığı Bizim Aile dizisinde rol alarak televizyon dizisi oyunculuğuna başladı. 2007 yılında da Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oyunculuk yaptı. 2009 yılında da Ezel dizisindeki rolüyle tanındı. 2010 yılında kardeşleri olan Esra Akkaya ve Kaya Akkaya ile birlikte AKKADEMİ tiyatro altında bir eğitim ve tiyatro grubu kurdular.

2012 yılında Murat Yıldırım ve Aslı Enver’in başorolünü paylaştığı dizi olan Suskunlar’ın oyuncu kadrosunda yer aldı. 2015 yılında Racon dizisinde Sarp Akaya Mehmet Aslantuğ Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir ile birlikte rol aldı.  2015 yılında Eksik filminde yer aldı

2015 yılında yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisinde Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu ve Ayça Erturan dizisi ile rol arkadaşı olarak oyunculuk yaptılar.  Daha sonra sinema filmlerinde oyunculuk yaptı. Kaybedenler Kulübü Yolda, Kötü Çocuk,  Martılan Efendisi, Görevimiz Tatil… En son Paramparça dizisinde rol aldı.

Sarp Akkaya dizi ve filmlerde tiyatrolarda yer aldı. Başarılı oyuncunun yeni projesi de Söz dizisi oldu. Söz dizisi yeni sezonda kadrosuna başarılar oyuncular katıyor. Söz dizisine en son katılan oyuncu Deniz Baysal. Deniz Baysal dizi de Savcı Derya karakterine hayat verecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal