Söz Dizisi Son Bölümde İzleyenleri Yasa Boğdu!

Star TV’nin çok sevilen dizisi Söz’ün 34. bölüm 1. fragmanı, sosyal medyayı derinden sarstı.

15.02.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-16:00) Söz Dizisi Son Bölümde İzleyenleri Yasa Boğdu!

Başrollerini Aybüke Pusat, Tolga Sarıtaş, Mustafa Yıldıran, Görkem Sevindik, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu dizide tim oldukça tehlikeli bir operasyona gitti. Operasyondan sağ salim gelmelerini emreden Erdem Yarbay’a söz veren timden Çaylak fire sözünü tutamıyor.

Feyzullah’ın vurulmasıyla çok korkan Keşanlı’nın ona yardım etmeye çalıştığı sahneler ise seyircileri gözyaşlarına boğdu. Ölürse Su’yun ne yapacağını düşünen Çaylak şehit olacak mı kafalarda soru işareti bıraktı. Oldukça zor bir operasyona katılan timin, Çaylak’ın fire vermesiyle herkesi üzüntüye soktu. Çaylak’ın vurulup bir yerde Keşanlı’yla gizlenmesi herkesin aklına “Çaylak ölecek mi?” sorusunu getirdi.

Ailelerini, sevdiklerini geride bırakıp operasyona çıkan timde kimsenin ölmesi söz konusu olamaz fikrine alışan izleyenler bu sahnelerden sonra büyük endişeye kapıldı. Timden başka kimsenin bulunmadığı fragman ise; “Diğer herkes iyi mi yoksa onlarda da sıkıntıda olan var mı?” sorusunu akıllara getirmiyor değil.

Şehit olmak istediğini sürekli ifade eden Keşanlı’nın ise Çaylak’a destek olmaya çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Bu sahneler izleyip, üzülen seyirciler ise; “Hayır ya ölmek falan yok, kimse ölmedi!” gibi yorumlarla Çaylak’ın ölmemesi gerektiğine inanıyor. Bazıları da Çaylak’ın yaralandığını ama ölmeyeceğini ve bu sahnelerin onun rüyası olduğu yönünde düşüncelere kapılmış durumda. Bu durumu; “Gençler korkmayın şehit falan yok, o Çaylak’ın rüyası!” şeklinde ifade ettiler.

Çaylak’ın akıbetinin ne olacağını, timin fire verip vermeyeceğini pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal