Söz Dizisi Son Bölüm Olan 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Söz dizisinin dün akşam ekranlara getirilen 43. son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisi 43. son bölümde neler yaşandı? Söz 43. bölümde neler yaşandı? Söz dizisi merakla beklenen 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 44. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı. İşte ayrıntılar...

24.04.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-10:54) Söz Dizisi Son Bölüm Olan 43. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz dün ekranlara getirilen 43. son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Söz dizisinin heyecan dolu 43. son bölümünün ardından 44. yeni bölüm fragmanı için izleyenlere araştırmaya başladı. Söz 43. son bölümünün hemen ardından 44. yeni bölüm ilk sahne ekranlara getirildi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat gibi ünlü isimelrin yer aldığı dizinin 43. son bölümünde neler yaşandı?

SÖZ DİZİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz dizisi 43. son bölümde; Yaralı halde teröristlerden kaçmaya çalışan Yavuz, Bahar'ın yardımıyla tehlikeden kurtulur. Terörsitlerden kurtulabilmek için kaçtıklarında ormanda yollarını kaybedeler ve gece boyunca teröristlere karşı mücadele etmek zorunda kalırlar.

Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe'yle birlikte Medusa planını hızlandırır. Tim'in bu planı önlemek için yapabileceği tek şey Ebu Zübeyir'e ulaşmaktır.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su'ya Tim güzel bir sürpriz yapar. Nazlı, Güler'in rahatsızlığı ile ilgli öğreneceği haberle hayatının şokunu yaşayacaktır.

Tim, Ebu Zübeyir'den para karşılığı aldığı bilgiyle İstanbul'a doğru yola çıkar.

Söz dizisi 44. yeni bölümü ile 30 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal