Söz Dizisi Son Bölüm Olan 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Söz dizisinin dün akşam ekranlara getirilen 42. son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisi 42. son bölümde neler yaşandı? Söz 42. bölümde neler yaşandı? Söz dizisi merakla beklenen 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 43. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı.

17.04.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-11:36) Söz Dizisi Son Bölüm Olan 42. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz dün ekranlara getirilen 42. son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Söz dizisinin heyecan dolu 42. son bölümünün ardından 43. yeni bölüm fragmanı için izleyenlere araştırmaya başladı. Söz 42. son bölümünün hemen ardından 43. yeni bölüm ilk sahne ekranlara getirildi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat gibi ünlü isimelrin yer aldığı dizinin 42. son bölümünde neler yaşandı?

SÖZ DİZİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz dizisi 42. son bölümünde; Konvoya yapılan saldırı Erdem'in ve askerlerin büyük gayretiyle önlendi. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarmıştır fakat durumu ağırdır. Derman'ı iyileştirmek için doktora ihtiyacı olan teröristler köye giden konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir ve bu doktor Bahar'dır.

Teröristler yardımların gideceği yere ulaşmasın diye kurdukları tuzağa Yavuz, Su, Çayalak takılır ve ölümle burun buruna gelirler.

Bahar'ı, Derman'dan kurtarmak için çabalayan Yavuz ve Tim, Derman'la dip dibe gelirler. Yavuz, Bahar'ı kurtarmak çin hayatından vazgeçmeye hazırdır.

Söz dizisi 43. yeni bölümü ile 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal