Söz 34.Bölümde Neler Oldu

Söz 34. son bölüm dün akşam ekranlara geldi. Star TV'de yayınlanan Söz son bölümde Çaylak ile Keşanlı'nın arasında geçen konuşmalar, izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

20.02.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-10:09)  Söz 34.Bölümde Neler Oldu

Nazlı'nın alı konulduğu, Hafız ile Aşık'a ulaşılamadığı ve Çaylak ile Keşanlı'dan durum raporu alamayan Tim'de Yavuz Üsteğmen, Ateş, Fethi kalmıştır. Eylem, Selim'den bilgi koparabilmek için evine yemeğe gider. Fakat Selim, Eylem'den şüphelendiği ve onu test etmek için Nazlı'nın kaçırıldığı yeri fısıldar. Eylem bunu Fethi yardımı ile Tim'e bildirir. Fakat Tim bir çıkmaza girer. Eğer Nazlı'yı kurtarmak için içeri operasyon düzenlerlerse Selim, Eylem'i öldürebilir. Girmez ise Nazlı ölebilir. Tim çaresizdir.

Dört bir yanı teröristler tarafından çevrilen Tim köşeye sıkışmıştır. Nefes nefese bir mücadelenin tam içindeyken Agah'ın sürpriz hamlesi bütün dengeleri değiştirir.

Derman'ın emriyle adamları hemen faaliyete geçer. Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı, hain bir hamle ile kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına rağmen canını riske atıp Nazlı'yı bulmak için yemin eder. Zamana karşı  nefes nefese bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında ulaşamazsa Nazlı'nın hayatı sona erecektir.

Bu esnada Yavuz da annesinin katiliyle ilgili babasından şok edici bir bilgi öğrenir.

Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir tehditle karşı karşıya kalırlar. Çaylak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı'nın kollarında şehit olmak üzeredir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal