Sosyal Medya Fenomenleri Pınar Karagöz ve Burak Aydoğduoğlu İçin 10 Yıl Hapis İstemi

Sosyal medyada 'Pucca' adıyla bilinen Pınar Karagöz ve Burak Aydoğduoğlu'nun uyuşturucuya özendirdikleri gerekçesiyle haklarında 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

21.12.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-15:43) Sosyal Medya Fenomenleri Pınar Karagöz ve Burak Aydoğduoğlu İçin 10 Yıl Hapis İstemi

Sosyal medyada 'Pucca' adıyla bilinen Pınar Karagöz ve Burak Aydoğduoğlu hakkında uyuşturucuya özendirmek suçlarından 5 yıldan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'PuCCa Fan Clup' isimli Facebook hesabı kullanıcısı şüpheli Pınar Karagöz ile Burak Aydoğduoğlu'nun uyuşturucu kullanımını özendirici paylaşımlarda bulunduklarının tespit edildiği aktarıldı.

Pınar Karagöz'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda Kolombiya'nın Medelli şehrindeki insanların uyuşturucu ticareti sayesinde hayatta kalabildiğini, eve ekmeği bu sayede götürebildiğini ima ederek uyuşturucu kullanımını özendirdiği ifade edildi.

Burak Aydoğduoğlu'nun ise söylediği şarkıda Mary Jane'in kişi ismi değil de gerçek anlamı olan esrar manasında kullandığı için haklarında 5 yıldan 10'ar yıla kadar hapis istemi talep edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal