Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yeni bölümleri ile her cuma akşamı Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi nerede çekiliyor? Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

23.01.2021-12:23 - (Son Güncelleme: 23.01.2021-12:23) Son Yaz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Başrollerinde; Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Son Yaz dizisi sevilen yapımlar arasına girmeyi başardı. Peki Son Yaz dizisi nerede çekiliyor? Son Yaz dizisi oyuncuları kimler?

SON YAZ KONUSU

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı Cumhuriyet Savcısı Selim Kara’nın kendisinin koruması. Selim, yıllık iznini alır ve ailesinin yaşadığı şehre İzmir'e gelir. Akgün ile Selim'in İzmir'e gelişi bir çok dengeyi bozacaktır. 

SON YAZ OYUNCU KADROSU 

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin ve Nedim Arman yer almaktadır. 

SON YAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Son Yaz dizisinin ilk bölümleri İstanbul’un çeşitli ilçelerinde çekilmektedir. İlk bölümlerde İstanbul’da çekilecek dizi daha sonrasında İzmir’e taşınmıştır. Çekimler İzmir’in Seferihisar, Urla ve Çeşme ilçelerinde devam ediyordur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal