Sol Yanım Final mi Yapıyor? Sol Yanım Bitiyor mu?

Star TV'de perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım hakkında bazı dedikodular ortaya çıktı. Sol Yanım final mi yapıyor? Sol Yanım bitiyor mu?

15.01.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-16:28) Sol Yanım Final mi Yapıyor? Sol Yanım Bitiyor mu?

Ekran macerasına yeni başlayan Sol Yanım dizisi final mi yapıyor? Perşembe akşamları yayınlanan final yapacağı konuşuluyor. Sol Yanım dizisi ilk bölümünden beri istediği başarıyı elde edemedi. Bu yüzden dizinin biteceği konuşuluyor.

SOL YANIM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Dizinin kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi genç oyuncuları barındıran Sol Yanım dizisinin iki bölüm sonra 9. bölümde 28 Ocak Perşembe akşamı final yapacağı konuşuluyor.

Ancak izleyenler dizide bir türlü aradıklarını bulamazken Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmamasına rağmen Sol Yanım dizisi reytinglerde gerilerde kaldı. Son olarak dizinin 14 Ocak akşamındaki reytinglerde ilk 10’a bile girememesi Sol Yanım dizisi için adeta büyük bir şaşkınlık yarattı.

Dizinin oyuncuları kadrosu ile 9. bölümlük bir sözleşme imzalayan yapımcı firmanın yeniden yeni bir sözleşmeye yapıp yapmayacağını bilinmiyor. Bu da Sol Yanım’ın final iddialarını oldukça güçlendirdi.

SOL YANIM OYUNCULARI

Sol Yanım dizisinin kadrosunda Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal