Sol Yanım Dizisi Neden Gün Değiştirdi?

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım yayın gününü değiştirdi. Sol Yanım dizisinin neden gün değiştirdiği merak edildi. Peki Sol Yanım dizisi neden gün değiştirdi?

28.01.2021-17:00 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-17:00) Sol Yanım Dizisi Neden Gün Değiştirdi?

Ekranların yeni yapımı Sol Yanım yayın gününde değişikliğe gitti. Sol Yanım, perşembe akşamı Fox TV'de Mucize Doktor, ATV'de Bir Zamanlar Çukurova, Show TV'de ise, Alev Alev dizisi ile savaşmak zorunda kalıyordu. Bu yüzden karar gün değiştirme kararı aldı. Sol Yanım dizisi ne zaman yayınlanacak?

SOL YANIM HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Perşembe günlerinin sevilen dizisi hangi gün yayınlanacak? Perşembe günü yayın akışında olamayan dizi yayınlanmayacak mı? Sol Yanım dizisin yayın günü belli oldu.  Star Tv'den: 'Star’ın sevilen dizisi ‘Sol Yanım’, artık çarşamba günleri izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.' şeklinde bir açıklama yapıldı. Sol Yanım dizisi yeni gününde seyirciyle buluşacak.

SOL YANIM NEDEN GÜN DEĞİŞTİRDİ?

Star Tv’in beğenilen dizisi neden gün değiştirdi?  Sol Yanım Yayından mı kalkacak? Sol Yanım dizisi reyting kurbanı mı oldu? Star Tv’de önümüzde ki günlerde yayınlanacak olan başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaşacağı iddialı yapım  ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinden dolayı Sol Yanım dizisinin yayın tarihi değişti. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal