Siyah İnci Dizisi Mutlu Sonla mı Bitecek?

Bu akşam ekranlara gelecek Siyah İnci 20. bölümüyle izleyicilerine veda ediyor.

15.02.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-11:44) Siyah İnci Dizisi Mutlu Sonla mı Bitecek?

Büyük beklentilerle yayınlanan dizide konu akışının ilerleyememesi ve reytinglerde istenilen beklentinin elde edilememesi, diziyi finale götürdü. Kenan’la Hazal’ın finalde mutlu olup olamayacağını yönünde akılarda soru işareti olan izleyiciler, Vural’ın bir delilik yapmasından endişeleniyorlar.

Irmak’ın da aradan çıkmasıyla aralarında bir engel bulunmayan Hazal ve Kenan hikayesi mutlu sonla mı bitecek? Fragmanda Irmak’ın teknede kalma isteği üzerine Kenan’ın ona kahvaltı hazırlayıp bu isteğini yerine getirmek istemesi, Irmak’ı destekleyenleri bir hayli sevindirdi.

Tam kahvaltı edecekleri esnada da Hazal’ın tekneye gelmesi özellikle Kenan’ı hayrete düşürdü. Hazal’ın da Irmak’la Kenan’ı baş başa görünce bozulmasından dolayı durumu açıklamaya çalışan Kenan, Hazal’ı pek inandırdı diyemeyiz. Vural’ın da tekneye gelişi, Hazal’ı çıldırttı Kenan’ı yine Irmak’tan kıskandı.

Kenan’ın moralini bozan bu durum, Hazal’la aralarını açıp açmayacağı ise merak konusu oldu. Seyircilerin dizinin finaliyle ilgili kafasındaki esas soru işareti ise, dizi sonunun nasıl noktalancağı. Hazal’la Kenan’ın başından beri acı çektiğini artık mutluluğa kavuşmaları gerektiğini düşünen dizi severler, Vural’ın da Irmak’ın da aradan tamamen çekilmesini istiyor. Aralarında Vural’dan başka çok da büyük bir engel bulunmayan Hazal’la Kenan’ın evlenip evlenmeyeceği adeta merak konusu.

“Hazal’la Kenan evlenmeli, dizi mutlu bitsin!” diyen izleyiciler çoğunlukta olduğu sosyal medyada, bazıları da Vural için üzülüyor. Vural’ın yalnızca sevilmek isteğinin farkında olan seyirciler, onun tüm bu tabiri caizse delilikleri kaybetme korkusuyla yaptığının farkında. Naz konusuna da uzun süredir değinilmeyen dizide, o konu final bölümünde de rafa kalkacak gibi gözüküyor. Hazal’la Kenan’ın kavuşup kavuşamayacağını bu akşamki final bölümünde hep beraber izleyip öğreneceğiz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal