Siyah Beyaz Aşk Yeni Bölümü Olan 31. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

20.04.2018-15:55 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-11:44)

Kanal D'nin fenomen dizisi Siyah Beyaz Aşk 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol2un rol aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

SİYAH BEYAZ AŞK 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Siyah Beyaz Aşk dizisi 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk dizisi 31. yeni bölüm fragmanında; Ferhat babasının Necdet Aslan olmaığı gerçeği ile yüzleşir ve babasının mezarına son kez gider içini döker.

Aslı, Ferhat'ı toparlamaktan vazgeçmez ve peşine düşer. Ferhat üst üste yaşadığı acı dolu olaylardan sonra Aslı'ya git der ama Aslı, Ferhat'a olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kalbi kararmış bir erkek.. Hayat dolu ve insanlara hayat vermek için kendni adamış bir kadın...

Ferhat, peşine düştüğü adamı ölümün pençesinden kurtarıp hesabını kendisi kesmesi için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları kesişir. Hayatta yan yana gelmesi imkansız, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. 

Aslı, zorla tutulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışır fakat görmemesi gereken bir şeye şahit olur. Ferhat'ın dayısı Namık'ın aslında bir katil olduğunu öğrenir. Namık tarafından Aslı'nın ölüm fermanı imzalanır. Ferhat, Aslı'yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans verir ama tek bir şartla… Bu 'şart' hem Aslı'nın hem de Ferhat'ın hayatını köklü olarak değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleri ile her Pazartesi saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal