Sinem Kobal'ın Ardından Gürgen Öz'de İsyan Etti

Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği Romantik Komedi film serisi ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Sinem Kobal'ın ardından ünlü oyuncu Gürgen Öz'de film hakkında açıklamalarda bulundu.

20.06.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-14:43) Sinem Kobal'ın Ardından Gürgen Öz'de İsyan Etti

Romantik Komedi 3 filmi ile ilgili ilk olarak Sinem Kobal'ın uçuk bir fiyat istemesi üzerine kadrodan çıkarıldığı iddia edilmişti. Sinem Kobal kendisi hakkında çıkan bu haberleri yalanlamıştı.

Sinem Kobal'ın ajansı aracılığı ile yaptığı açıklamada sözleşme aşamasında film çekimlerinin iptal edildiği ve Kobal'ın film ile alakasını tamamen kestiği belirtilmişti.



Diğer bir iddia ise Sinem Kobal'ın Gürgen Öz ile anlaşamadığı yönündeydi. Gürgen Öz'de çıkan bu haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürgen Öz'ün yaptığı açıklama ise şöyle;

'Romantik Komedi serisinde Yiğit karakterini canlandırmak için üçüncü kez kamera karşısına geçmesi planlanan oyuncumuz Gürgen Öz hakkında, bu süreçte ortaya atılan birçok asılsız haber bulunmaktadır. 'Romantik Komedi 3' film projesi, filmin yapımcısı tarafından henüz çekimleri başlamadan, sözleşmemiz imza aşamasında iken iptal edilmiştir.

Ayrıca basında bahsedildiği gibi oyuncumuz Gürgen Öz’ün 'astronomik talepleri' adı altında ortaya atılan iddialar ve Sinem Kobal ile olan gerginlik haberleri de asla doğruyu yansıtmamaktadır.

Bu projede bugüne kadar gelinen bu süreç, tamamı ile yapım şirketi tarafından şekillendirilmiştir ve oyuncumuz Gürgen Öz’ün bu aşamada hiçbir etkin rolü olmamıştır.

Saygılarımızla

Duygu Başara Ajans' ifade edildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal