Sinem Kobal'dan 'Romantik Komedi' Açıklaması

Güzel oyuncu Sinem Kobal, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Ünlü oyuncu Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla evlendikten sonra kaşesini arttırdı. 'Romantik Komedi' filminin kadrosundan çıkarıldı iddiaların yanıt verdi.

06.04.2018-14:53 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-15:52) Sinem Kobal'dan 'Romantik Komedi' Açıklaması

Güzel oyuncu Sinem Kobal, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Ünlü oyuncu Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla evlendikten sonra kaşesini arttırdı. 'Romantik Komedi' filminin kadrosundan çıkarıldı iddiaların yanıt verdi. Sinem Kobal'ın, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016'da evlendikten sonra ücretini yükseltti iddiaları yayılmıştı. İddaya göre İşleri bıçak gibi kesilen Kobal'ın, kendisine gelen reklam ve sinema filmi tekliflerinden de olduğu söylenmişti.

Geçtiğimiz aylarda ilk iki filmde olduğu gibi 'Romantik Komedi 3'ün kadrosunda da yer alacağını duyuran Sinem Kobal, kadrodan çıkarıldığıyla ilgili haberler doğrultusunda açıklama yapmak zorunda kaldı.

Romantik Komedi serisinin üçüncü filminin yapılmamasının kendisiyle ilgili olmadığını söyleyen Kobal, ''Benim için önemli olan iyi senaryolar içerisinde yer almak. Altan’ın projeden ayrılması ile senaryoda yapılan değişiklik ikna edici olmadığından geçtiğimiz yıl proje rafa kalkmıştı. Bu sene proje tekrar gündeme geldi ancak henüz senaryonun son hali henüz ulaşmadı. Geldiği zaman okuyup, değerlendireceğim'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal