Sinan Akçıl Berkay'ı Ziyaret Etti

Ünlü oyuncu Seymiyan Midyat ile geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisinde kavga eden yakışıklı popçu Sinan Akçıl, Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay'ı yattığı hastanede ziyaret etti.

11.10.2018-16:35 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-16:29) Sinan Akçıl Berkay'ı Ziyaret Etti

Ünlü oyuncu Seymiyan Midyat ile geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisinde kavga eden yakışıklı popçu Sinan Akçıl, Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay'ı yattığı hastanede ziyaret etti. Hastane ziyareti sonrası açıklama yapan ünlü şarkıcı Akçıl, "Bizde olay o kadar büyümedi. Bu daha ciddi. Bu adli bir olay" dedi.

Hastane çıkışında Sermiyan Midyat ile kavgası ve bir kız çocuğu babası Berkay’ın sağlık durumu hakkında gazetecilerin sorduğu sorularına cevap veren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, "Berkay’ın durumu iyi. Bizde olay o kadar büyümedi. Bu daha ciddi, çünkü adli bir olay. Hollywood yıldızı Kristanna Loken de bir gün daha kalacakken bu tatsız olaydan dolayı morali bozuldu ve karı koca dönme kararı aldılar. Ama onlara söz verdim. Los Angeles’e gittiğimde beni misafir etmek istiyorlar" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal