Sima Şerafetdinova Kimdir? Sima Şerafetdinova Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

İşte Benim Stlim yarışması ile adını duyuran Sima Şerafetdinova değişimi ile ağızları açık bıraktı. Peki, Sima Şerafetdinova kimdir? Sima Şerafetdinova boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

12.02.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:17) Sima Şerafetdinova Kimdir? Sima Şerafetdinova Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren ve kavgaları ile hafızalara kazınan Sima Şerafetdinova estetik ile tanınmaz hale geldi. Peki, Sima Şerafetdinova kimdir? Sima Şerafetdinova boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?

1997 yılında Azerbaycan'da dünyaya gelen Sima Şerafetdinova ailesinin tek çocuğudur. 13 yaşında fotomodellik ve mankenlik yapmaya başlayan Sima Şerafetdinova, şimdilerde Los Angeles'ta yaşıyor.

Sima Şerafetdinova, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2014 yılında katıldığı 'Azerbaycan Best Model Of' yarışmasında birinci oldu.

Azeri model Sima Şerafetdinova, Türkiye'ye gelmeden önce Azerbaycan'da yayınlanan bir stand-up yakmaktaydı.

Sima Şerafetdinova, Azerice, Türkçe, Rusça, İngilizce, Ukraynaca ve İspanyolca gibi dilleri bilmektedir. Şimdilerde kendi kurduğu kozmetik markasının CEO'sudur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal