Sıla'yı Darp Ettiği İddia Edilen Ahmet Kural Yeniden Yargılanacak

Eski sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun darp ettiği iddiasıyla 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural’ın cezası ertelenmişti. Ünlü oyuncu hakkında verilen karar istinaf mahkemesi tarafından bozuldu. Kural, yeniden yargılanacak.

20.01.2021-09:15 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-09:15) Sıla'yı Darp Ettiği İddia Edilen Ahmet Kural Yeniden Yargılanacak

Ünlü şarkıcı Sıla, 29 Ekim 2018 tarihinde o dönem sevgili olduğu Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Sıla ile uzlaşma sağlayamayan Ahmet Kural, ‘hakaret’, ‘basit yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Ahmet Kural’ın avukatları ise İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ederek davayı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (istinaf) taşıdı. İtiraz dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: ‘Tanık olan yan komşunun ‘duydum’ dediği tehdit ve hakaret içeren seslerin, bilirkişi ölçümlemesinde duyulamayacağının tespitine rağmen mahkeme bu durumu dikkate almamıştır’

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi ise İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı bozdu ve Ahmet Kural’ın yeniden yargılanmasına karar verdi. Kararda ‘Bilirkişi raporu dikkate alınmalıdır. Olay yerinde keşif yapılması talep olunur’ denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal