Sıla'nın Darp Ettiği Söylenen Ziynet Sali Sessizliğini Bozdu

Ahmet Kural ile yaşadığı olaylarla gündeme gelen Sıla'nın, şarkıcı Ziynet Sali'ye darp uyguladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün Ziynet Sali bir AVM'de görüntülendi ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  

16.11.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-09:46) Sıla'nın Darp Ettiği Söylenen Ziynet Sali Sessizliğini Bozdu

Geçtiğimiz ay Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia eden Sıla, mahkemeye başvurmuş ve 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarmıştı.

Ünlü çiftin kavga etmesindeki kilit isimlerden olduğu konuşulan Ziynet Sali, konuyla ilgili agresif tavırlar sergilemiş ve muhabirlere sert tepki vermişti.

Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen Sali, Sıla'nın kendisini darp ettiği ile ilgili konu hakkında sessizliğini bozdu.

'BU KONULARI MAHKEMDE KONUŞACAĞIM'

Sali, 'Bu konuları mahkemede konuşacağım arkadaşlar, konuşma yasağım var. Tabii çok konuşanları bir susturmak gerekiyor ama onu da yargı yoluyla halledeceğiz. Kimseyle derdim yok zaten ama sürekli ve ardı arkası kesilmeyen haksızlıklardan dolayı insanın sabrı taşıyor.

'KONU YARGIDA, AVUKATIM İLGİLENİYOR'

Bu kadar çirkinleşmenin alemi yoktu, insan belli bir yere kadar iyi niyetini koruyabiliyor. Konu zaten yargıda, avukatım ilgileniyor' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal