Sıla'nın Avukatından Kanlı Gömlek Dilekçesine Yanıt

Ahmet Kural'ın avukatı olay gecesi Sıla'nın üzerinde olan kanlı gömleğin incelenmeden kişiye teslim edildiği için mahkemeye dilekçe sundu. Yaşananlar üzerine Sıla'nın avukatında hamle gecikmedi.

17.04.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-09:53) Sıla'nın Avukatından Kanlı Gömlek Dilekçesine Yanıt

Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası ile mahkemeye başvuran Sıla, özel bir hastaneden aldığı darp raporunu mahkemeye sunmuştu. Ahmet Kural'ın avukatları raporu kabul etmemiş ve incelenmesini talep etmişti.

Dava esnasında birçok gerçek gün yüzüne çıkarken geçtiğimiz gün Ahmet Kural ve Sıla cephesinde hareketlilik yaşandı.

Ahmet Kural'ın avukatı iddia edilen olaylı gecede Sıla'nın giydiği kanlı gömleğin yeniden incelenmesini talep etti. Kural'ın avukatının hamlesinin ardından Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir'de mahkemeye dilekçe verdi.

'SILA, AHMET KURAL'I PROJE OLARAK KULLANDI'

Ahmet Kural'ın avukatının mahkemeye sunduğu dilekçede Sıla'nın Ahmet Kural'ı bir proje olarak değerlendirdiği ifade edildi. Rezan Epözdemir ise yanıt olarak 'Uyuşturucudan ceza almış ve cezası kesinleşmiş olan, kadına karşı şiddeti, suç işlemeyi itiyat haline getirmiş olan sanık, sanık müdafileri tarafından Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen, Kemal Sunal vb. isimlerden biri zannedilmektedir. Ne yazık ki sanık, müdafilerinin sandığı gibi üzerinden repütasyon düzeltilecek başarıya veya itibara sahip bir kimse değildir.' yanıtını verdi.

SILA'NIN AVUKATI MAHKEMEYE DİLEKÇE VERDİ

Ünlü şarkıcı Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir İstanbul 60 Asliye Ceza Mahkemesi'ne dilekçe verdi. Epözdemir, dilekçede bütün delillerin toplandığını da ifade etti.

'KAFASI DUVARLARA VURULMUŞ'

Rezan Epezözdemir, Ahmet Kural'ın o gece alkollü olduğunu ve Sıla'ya fiziksel bir saldırıda bulunduğunu ifade ettiği dilekçesinde, 'Sıla darba uğramış, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvarlara vurulmuş, can havliyle kaçmak istese de sanık tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş, yerdeyken vücudunun muhtelif yerlerine tekmeler atılmış, acımasızca kulaklarına vurulmuştur' dedi.

'BAŞARIYA VE İTİBARA SAHİP DEĞİL'

Rezan Epözdemir, Sıla'nın Ahmet Kural'ı bir proje olarak kullandığı ve gündeme geldiği iddialarına sert bir yanıt verdi. Sıla'nın avukatı 'Uyuşturucudan ceza almış ve cezası kesinleşmiş olan, kadına karşı şiddeti, suç işlemeyi itiyat haline getirmiş olan sanık, sanık müdafileri tarafından Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen, Kemal Sunal vb. isimlerden biri zannedilmektedir. Ne yazık ki sanık, müdafilerinin sandığı gibi üzerinden repütasyon düzeltilecek başarıya veya itibara sahip bir kimse değildir. Olsa olsa sanık, şöhretini, popülerliğini ve tanınırlığını artırmak için müvekkil Sıla Gençoğlu ile birlikte olmuştur.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal