Sıla'dan İlginç Paylaşım: Yarın Gece Yatağımızda Uyuyalım mı?

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiası ile mahkemelik olan Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ekibi ile turne dönüşü fotoğraf paylaşan Sıla'nın 'Yarın gece yatağımızda uyuyalım mı?' notunu yazması şaşkınlık yarattı.

16.04.2019-10:27 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-10:23) Sıla'dan İlginç Paylaşım: Yarın Gece Yatağımızda Uyuyalım mı?

Ünü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz aylarda Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve ikilinin mahkemesi geçtiğimiz haftalarda görülmüştü.

Okan Can Yantır'la olan ilişkisini kabul eden Sıla'nın itirafı uzunca bir süre konuşulmuştu. Mahkemeye giriş esnasında göz göze gelmemeye çalışan Ahmet Kural ve Sıla'nın avukatları duruşmada birbirine girmişti.

Sıla, Ahmet Kural'la yaşadığı dava ve geçtiğimiz günlerde yaptırdığı dövme ile gündeme gelen ünlü popçu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

'BU GECE YATAĞIMIZDA UYUYALIM MI?'

Sıla, turne dönüşü ekip arkadaşları ile pasta kestiği anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Sıla, paylaşımına 'Evden uzak on bir gün… Hasrete rağmen mutluluk, neşe, sevinç. İyi ki varsınız benim canlarım! Sizi ne kadar seviyorum. Yarın gece yatağımızda uyuyalım mı? Sonra yine yollara düşeceğiz. Bereketimiz bol olsun, hep beraber olsun' notunu ekledi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal