Sıla Yeni Dövmesiyle Ahmet Kural'a Gönderme Yaptı

Ahmet Kural'la ilk duruşmasına çıkan Sıla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Sıla, yaptırdığı dövme ile hayret uyandırdı.

09.04.2019-08:58 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-11:10) Sıla Yeni Dövmesiyle Ahmet Kural'a Gönderme Yaptı

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesi ile mahkemeye başvurmuş ve geçtiğimiz haftalarda ikilinin duruşması görülmüştü.

Sıla, Ahmet Kural ile kavga etmesine neden olan Okan Can Yantır ilişkisini mahkemede kabul etmiş ve bu itiraf büyük ses getirmişti. Mahkemede göz göze bile gelmemek için özel çaba sarf eden ikiliden Sıla, sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

'AHMET KURAL'A GÖNDERME YAPIYOR'

Ünlü popçu Sıla, Ahmet Kural ile yaşadığı olayla gündemi meşgul ederken geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı dövme paylaşımı ile dikkat çekti. Sıla'nın paylaşımı akıllara 'Ahmet Kural'a gönderme yapıyor' yorumlarını getirdi.

Sıla, sırtına yaptırdığı dövme ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Sıla'nın sırtına yaptırdığı dövmede 'Siz aşktan n'anlarsınız bayım.' yazması akıllara Ahmet Kural'ı getirdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal