Sıla Sevgilisi Ahmet Kural'dan Tokat Yediğini Yalanlamıştı!

Ünlü popçu Sıla, sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile İstanbul Adalat Sarayı'na gidip şikayetçi. Ünlü popçu geçmiş dönemlerde Kural'dan tokat yediğine dair çıkan haberleri yalanlamıştı.

01.11.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-16:32) Sıla Sevgilisi Ahmet Kural'dan Tokat Yediğini Yalanlamıştı!

Ünlü popçu Sıla ve Ahmet Kural herkesin arzuladığı bir aşk yaşıyordu. Dışarıdan mutlu görünen çift kendi içlerinde büyük sorunlar yaşıyordu. Basına buzdağının görünen kısmını yansıtan ünlü çift arasındaki bomba bugün itibariyla patladı.

Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia etit ve mahkemeye başvurdu. Ayrılıktan önceki ilişki dönemlerinde Sıla'nın Ahmet Kural'dan tokatyediği iddia edilmişti. Ancak ünlü çift kesin bir dille bu haberleri yalanalmıştı.

Bir üniversitede düzenlenen ödül törenine katılan ünlü şarkıcı Ahmet Kural ile ilgili çıkan tokat haberlerine 'Ahmet Kural ile dostluğumuz baki. Çıkan haberlere gülüyoruz.' demişti.

Ahmet Kural da sosyal medya hesabından tokat attığıuna dair çıkan haberleri 'Üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim. Saygılarımla' sözleri ile yalanlamıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal