Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Star TV'de ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi kadrosuna katılan Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları oynadığı dizi ve filmler nelerdir?

23.04.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-11:11)  Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. bölümü ile kadrosuna katılan ve ekranlard atekrar boy göstermeye hazırlanan ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları kimdir?

SEZİN AKBAŞOĞLULLARI KİMDİR?

 

Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Babası subay, annesi ise öğretmendir.Babasının işi gereği yaşadığı tayinleri yüzünden İzmir, Ankara, Belçika, Diyarbakır, Sivas ve son olarak tekrar Ankara'da yaşamıştır. 13 yaşında oyuncu olmay karar vermiştir.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Daha sobra Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk yaşamına lisede tiyatro ekibiyle adım atmıştır.

SEZİN AKBAŞOĞULLARI OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER NELERDİR?

İlk çıkışını Beyaz Gelincik dizisinde hayat verdiği Ceren Aslanbaş karakteri ile yaşadı.

2010 yılında 'Kavşak' filmi ile Altın Koza En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2014 yılında 'Ah Neriman' dizisinde Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Avni Yalçın gibi başarılı isimlerle rol alma şansı yakladı ve başrol oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç gibi isimlerin yer aldığı 2Racon: Ailem İçin' dizisinde Sedef karakterine hayat verdi.

2017 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün ile rol adlığı Cesur ve Güzel adlı dizide Cahide Korludağ karakterini canlandırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal