Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Guido'dan Çok Konuşulan Yorum

Acun Ilıcalı ile boşandıktan kısa bir süre sonra DJ Gudio ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Guido'nun paylaşıma yaptığı yorum sosyal medyayı salladı.

08.05.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-17:14)

Şeyma Subaşı, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliklerini noktalaması ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Şeyma Subaşı, yaptığı yurt dışı seyahatlerini neden olarak göstererek kız Melisa'nın velayetini Acun Ilıcalı'ya vermişti.

Subaşı, Ilıcalı'dan ayrılıktan kısa bir süre sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. İlk zamanlar aşklarını gözlerden uzak yaşayan çift geçtiğimiz haftalarda İstanbul tatili yaptı.

Ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarını paylaştıktan sonra aşklarını resmen ilan etmiş oldu. Ünlü çiftin son olarak sosyal medya üzerinden birbirlerine yaptıkları yorum çok konuşuldu.

DJ GUİDO VE ŞEYMA SUBAŞI'DAN ÇOK KONUŞULAN DİYALOG

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün pizza emojili bir fotoğraf paylaşarak, 'Beni satın al ve bana güzel olduğumu söyle' notunu ekledi.

Guido Senia, sevgilisi Subaşı'nın paylaşımının altına 'Tatlım benim için biraz pizza bırak...' yorumunu yazdı. Subaşı da, 'Yemek yok bebeğim sana yenisini alırım' yanıtını verdi.

İşte o paylaşım ve konuşma;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal