Şeyma Subaşı'nın Giydiği Ayakkabıları Görenler Şoke Oldu!

Acun Ilıcalı'nın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı'nın giydiği ayakkabıları görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.

24.08.2017-08:42 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-10:02)

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın uzun süredir birlikte olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Şeyma Subaşı, tatil için gittiği Mikonos'ta ilginç bir paylaşımda bulundu. Subaşı, giydiği ayakkabı ile çok konuşulacağa benziyor.

Yaklaşık 7 sene önce, İngiltere'de at kılından at toynağına benzeyen topuklu ayakkıbılar yapılmış ve haftalarca tartışılmıştı. Beklenilen ilgiyi alamayan ayakkabılar kısa bir süre sonra piyasadan kalktı. Şimdi ise Şeyma Subaşı'nın tercih ettiği ayakkabı yeniden karşımıza çıktı.

İşte Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımı:

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI'NA DÜĞÜN HEDİYESİ OLARAK EV SATIN ALDI!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı'na düğün hediyesi olarak 56 milyon TL değerinde boğaza sıfır ev satın aldı. Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimlerinden olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, önümüzdeki eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanırken ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nında düğün hediyesi ortaya çıktı.

Eylül ayında Fransa'da evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, düğün hazırlıkları için tam gaz hazırlıklara devm ediyorlar. Düğünün ardından parti için mekan kapatan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sürprizleri bununla bitmedi. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı şimdi de kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı için Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde ev satın aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal