Şeyma Subaşı'na Ağır Hakaret! 'Nikahsız Çocuğuna Bakıcılık Yapacaksın'

Acun Ilıcalı'nın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı, bir takipçisi tarafından ağır hakarete uğradı.

01.06.2017-12:31 - (Son Güncelleme: 01.06.2017-16:19) Şeyma Subaşı'na Ağır Hakaret! 'Nikahsız Çocuğuna Bakıcılık Yapacaksın'

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Yeteneksizsiniz Türkiye, 'O Ses Türkiye' 'Survivor' yarışmalarının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve kızının annesi modacı Şeyma Subaşı, "Acun'la ben evleneceğim" şeklinde mesaj atan bir takipçisini sosyal medya hesabı instagram'dan ifşa etti. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evlilik hazırlıkları yapan modacı Şeyma Subaşı, eylül ayında dünyaevine girmeye hazırlandığı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilgili kendisine gönderilen bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

"NİKAHSIZ ÇOCUĞA BAKICILIK YAPACAKSIN"

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı instagram üzerinden bir takipçisinin yolladığı “Acun'la ben evleneceğim, sen ömür boyunca nikahsız çocuğuna bakıcılık yapacaksın" mesajını ifşa etti. Eylül ayında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan modacı Şeyma Subaşı, söz konusu mesaja, üzgün surat emojisi ile birlikte "Valla sizin gibi insanları görünce üzülüyorum, bakmayın paylaştığıma" cevabını verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal