Şeyma Subaşı Teftişe Çıktı

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde açmaya hazırlandığı kafenin inşaatını kontorle gitti.

22.06.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-14:27) Şeyma Subaşı Teftişe Çıktı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Bebek'te açmaya hazırlandığı kafenin inşaatı için ustalar ile görüştü.

Şeyma Subaşı kafe ile ilgili bütün detayları gazetecilere aktardı. Şeyma Subaşı, 'Ben dizaynına karar veriyorum. Mekanın pozitif ve eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. İçki satışı yapmayacağım. Yurt dışında gördüklerimi burada uygulayacağım. Ağustos ayında yakınlarım ile bir açılış yapacağım. Eylül ayında da büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum' dedi.

'CAPSLERE ÇOK GÜLÜYORUM'

Şeyma Subaşı kendisi ile ilgili sosyal medyada yapılan capsler ile ilgili de, 'Yapılan capslere çok gülüyorum. Türk insanı çok yaratıcı ve komik. Bende kompleks yok. Kendiyle dalga geçen bir insanım' açıklamasında bulundu.

'ACUN'U ZORLASAM OLUR'

Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Şubaşı'ya yönlendirilen, 'İlerde televizyon programı yapmak ister misiniz?' sorusuna, 'Çok fazla kamera karşısında konuşmayı becerebilen bir insan değilim. Televizyonda da konuşamam herhalde. Bu zamana kadar öyle bir isteğim olmadı. Acun'a söylesem, zorlasam olur ama hiç öyle bir durum olmadı' şeklinde yanıtladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal