Şeyma Subaşı Kaç Yaşında Acun Ilıcalı'yla Aşk Yaşamaya Başladı?

Her yaptığıyla sosyal medyada gündem olan Şeyma Subaşı, kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı'yla kaç yaşında aşk yaşamaya başladı? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı nasıl tanıştı? Şeyma Subaşı hangi yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile tanıştı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

13.10.2018-17:14 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-16:54) Şeyma Subaşı Kaç Yaşında Acun Ilıcalı'yla Aşk Yaşamaya Başladı?

Her yaptığıyla sosyal medyada gündem olan Şeyma Subaşı, kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı'yla kaç yaşında aşk yaşamaya başladı? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı nasıl tanıştı? Şeyma Subaşı hangi yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile tanıştı? İşte merak edilen o soruların yanıtları... Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2017 yılında Marsilya'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılan nikahla dünyaevine giren bir kız çocuğu annesi Şeyma Subaşı, kısa süre önce Bebek'te bir mekan açmış ve burada sağlıklı ürünler satmaya başlamıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, instagramda 3 milyon takipçiye ulaştı.

ŞEYMA SUBAŞI ACUN ILICALIYLA NASIL TANIŞTI?

Şeyma Subaşı, 'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışmaya katılarak bir miktar para kazanmıştı. O zaman 19 yaşında olan Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncu Avcun Ilıcalı ile ilk karşılaşması bu yarışmada oldu. Çiftin aşkı bu yarışmadan sonra başladı. 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, bu programdan önce Deniz Akkaya'nın sunduğu ‘'Deniz Akkaya ile Top Model'' yarışmasında katılmış ve derece sahibi olmuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal