Seyirciye Güvenmeyen Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Verdiği Cevapla Olay Oldu

ATV'nin en sevilen programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster'de sesli soruda seyirci jokerini kullanan yarışmacı, gelen yanıta güvenmedi. Seyirciye güvenmeyip kendi yanıtını veren yarışmacı programa damgasını vurdu.

13.05.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-12:52)

Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu üstlendiği ATV ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster 823. bölümü ile yayınlandı.

Programa, ise bir yarışmacı damgasını vurdu. Yarışmacı kendisine yöneltilen sesli soruya cevap veremeyince seyirci joker hakkını kullandı. Yarışmacı ise seyirciden gelen cevaba güvenmedi.

SORUYA CEVAP VEREMEDİ

Yarışmacı Mahmut Ziya Yılmaz kendisine sorulan 'Dinlediğiniz, Müşfik Kenter tarafından seslendirilen, hangi dizinin başkarakteridir' sesli sorusuna yanıt veremeyince seyirci joker hakkını kullandı.

Soruyu seyircilere soran yarışmacı Mahmut Ziya Yılmaz, seyircinin verdiği yanıta güvenmedi ve soruya kendisi cevap vermeye karar verdi.

Seyircinin yanıtına güvenmeyen Mahmut Ziya Yılmaz, kendi verdiği yanıtla soruya yanlış cevap verdi. Geceye damgasını vuran Mahmut Ziya Yılmaz ise yarışmadan 1000 TL ödülle ayrıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal