Şevval Sam: Ne Olursunuz Bunu Yapmayın!

Geçtiğimiz akşam Cihangir’de kameralara takılan Yasak Elma’nın yıldızı Şevval Sam, kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

17.11.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 17.11.2020-10:57) Şevval Sam: Ne Olursunuz Bunu Yapmayın!

Cihangir’de kameralara takılan Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma’nın başrolü Şevval Sam, yanında cins bir köpekle görüntülendi ve röportaj esnasında önemli bir çağrıda bulundu.

SATIN ALMA SAHİPLEN

Köpeğiyle beraber gezintiye çıkan güzel oyuncu, rol arkadaşı Eda Ece ile beraber Kavacık’taki film platosundan köpeği kurtardıklarını söyledi: Köpeğin cinsi haski kırması ve çok uysal. Şu an tedavisini gerçekleştiriyoruz. Kısırlaşmasını yapıp, sahiplendirmek istiyoruz.

Köpeğin adını Boris koyabileceklerini belirten oyuncu, ‘Rus köpeği olduğu için bu ismi düşündük. Çok iyi huylu. Ama biraz kaşıntılı. Veterinerde tedavisi devam ediyor, arada sırada alıp gezdiriyoruz. İyileşince çiftliği ya da bahçesi olan sevebilecek birisine sahiplendireceğiz. Eda bu konuda çok aktif. Buradan da duyurayım. Satın alma sahiplen’ ifadelerini kullandı.

BU ÇOK KORKUNÇ BİR ŞEY

Öte yandan insanların hayvanları oyuncak gibi kullanmasına sinirlenen Şevval Sam, sözlerine devam etti: Biraz büyüyünce sokağa atıyorlar. Kapıyı açınca arabaya atladı. Biri biraz büyütüp, kim bilir dövdü mü ne yaptı sıkılıp sokağa attı. Bu çok korkunç bir şey. Bunu yapmayın ya ne olursunuz!

Bu konuda belediyeye bir çağrıda bulunan Sam, ‘Bu organize bir şekilde olabilir. Belediyelerin böyle bir ödenekleri var. Bu ödeneklerin gerçekten hayvanlar için kullanılmasını rica ediyoruz’ açıklamasında bulundu.

MAGAZİN SORUSU SORMAYIN

Son olarak rol arkadaşları Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’ın ilişkisi sorularına ise Sam, ‘Bana magazin soruları sormayın. Hepsi çok sevdiğim arkadaşlarım. Bu hayata dair kafa yoran çok güzel insanlar. Onlarla birlikte çalıştığım için çok mutluyum’ yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal