Sertap Erener Sevenlerini Büyüledi!

Sertab Erener, müzikal performansıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Sahnede 7 profesyonel dansçının da yer aldığı sanatçı, müzikal sonuna kadar 10 farklı kıyafet giydi. Sertab Erener dansları ve güçlü sesiyle sevenlerini büyüledi.

22.01.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 22.01.2018-16:23) Sertap Erener Sevenlerini Büyüledi!

Bu sene sanat hayatının 25. yılını bitiren Sertab Erener, Sertab'ın Müzikali'nin ilk gecesinde önceki gece Uniq'i dolduran hayranlarını etkiledi.

Kariyerinin 25 senesini 2 saat boyunca, 90'lar ve 2000'ler olmak üzere 2 ayrı bölümde anlatan Sertab Erener, döneme özel kostümler, aksesuarlar ve Beyhan Murphy koreografisiyle etkili bir şov sergiledi.

Seçtiği şarkılarının hikâyelerini sesi ve dansları ile birleştiren sanatçı, kronolojik olarak hazırlanan ilk bölüme Yalnızlık Senfonisi ile başladı. Sertab Erener; Sakin ol, Yanarım, Aşk, Mecbursun, Vur Yüreğim ile devam eden ilk bölümü 2003 Eurovision birincisi şarkısı Everyway That I Can ile bitirdi.. Sertab Erener seneler sonra şarkıyı Candaş Baş’ın yarışma gecesi yaptığı koreografi ve orijinal kostüm ile tekrar seslendirdi ve alkış yağmuruna tutuldu.

Sahnede 7 profesyonel dansçının eşlik ettiği sanatçı, müzikal boyunca Belma Özdemir'in imzası olan 10 farklı kostüm giydi. Aşk Beni ile ikinci yarıya başlayan Sertab Erener, Kera ile tamamladığı gösteri boyunca 37 şarkısını söyledi. Sertab'ın Müzikali yine Uniq’de 21 ve 23 şubat akşamı yapılacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal