Serhat Akın Yılın Bombasını Patlattı! Adem ve Sema Sevgili mi?

Serhat akın çektiği videolar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir videosunda Sema hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Peki, Adem ve Sema sevgili mi? sorusunun yanıtı haberimizde...

06.07.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-14:51)

Survivor yarışmasından sonra internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından sevilerek takip edilen Serhat Akın, Survivor 2018 ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya attı.

Eski futbolcu Serhat Akın, Survivor 2018 yarışmasında Sema ve Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı arasında bir ilişki olduğu iddiasında bulundu.

Çok konuşulacak olan açıklamalarına devam eden Akın, 'Sema Survivor'a giderken beni aradı. Adem falan bunlarla ben nasıl yapacağım adada dedi. Bende dedim ki, 'Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş' dedim' ifadelerini kullandı.

'BEN ARKADAŞ OL DEDİM O AŞIK OLDU'

Hakan Hatipoğlu'nu Sema'nın hiç sevemdiğini belirten Akın, 'Sema Adem ile Hakan Hatipoğlu'nu hiç sevmiyordu. Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlam için görüş dedim. Ağlama dedim pes etme dedim moral verdim başarırsın dedim. Ama ben şimdi kalkıp git Adem'le sevgili ol demedim' açıklamlarında bulundu.

SEMA'DAN YANIT GECİKMEDİ

Surivor 20182in en başarılı kadın yarışmacılarından olan Sema, Serhat Akın'ın iddilarına sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunud.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal